Gå direkte til indhold

Kom videre

Få hjælp og vejledning

Skriv til os, hvis du har et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her.

  • Nyhed

Zero Trust og Deep Fake – forstå truslerne og vær forberedt: Gratis arrangement

Den 6. november kan du blive klogere på udviklingen inden for cybersikkerhed, Zero Trust og Deep Fake, når Cphbusiness inviterer til oplæg.

Kun 20 procent af danske virksomheder har en beredskabsplan, der involverer alle medarbejdere. Og hele 60 procent af de små og mellemstore virksomheder i Danmark, som rammes af et cyberangreb, går efterfølgende konkurs. Det viser en undersøgelse fra Industriens Fond.

Danske virksomheder skal i offensiven mod cyberkriminalitet, og Industriens Fond har afsat 100 mio. kroner til at styrke erhvervslivets parathed mod cyberangreb. Samtidig skal IT-sikkerhed gøres til en dansk spidskompetence i den internationale konkurrence. Du kan blive meget klogere på udviklingen den 6. november, hvor Cphbusiness inviterer til et oplæg om cybersikkerhed.

Tid og sted

  • Onsdag den 6. november kl. 15 - 17
  • Cphbusiness Søerne, Nansensgade 19, 1366 København, (Kantinen, lokale 408 på 4. sal)
  • Pris: Gratis

Tilmeld dig

Oplægget bliver filmet til intern brug, og vi sender materiale fra oplægget til dig på mail efterfølgende.

Bemærk: Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle. Hvis alle pladser er optaget, vil du blive tilbudt en plads på ventelisten.

Til oplægget kan du blive klogere på:


Zero Trust og Deep Fake

Hvor sikre er vi? Er det let at hacke? Hvordan bygger man et angreb op? Det holder Daniel Ellebæk, der underviser i cybersikkerhed og avancerede algoritmer på Cphbusiness, oplæg om.

Via konkrete og praksisnære eksempler dykker Daniel Ellebæk ned i to vigtige og aktuelle emner: Zero Trust og Deep Fake. Med Zero Trust vil han præsentere de grundlæggende principper bag denne tilgang til cybersikkerhed, der bygger på princippet om aldrig at have tillid og altid at verificere.

Når det kommer til Deep Fake, vil Daniel Ellebæk vise skræmmende eksempler på, hvordan teknologien i dag kan bruges til at skabe falske billeder på manipulerede baggrunde, samt diskutere de alvorlige udfordringer, som især unge kvinder står over for, når deres billeder bliver "afklædt" og misbrugt online.

Cybersikkerhed – fra nødvendigt onde til konkurrencefordel

Malene Stidsen, programchef for Industriens Fonds Cybersikkerhedsprogram Cybersikkerhed, arbejder for at styrke danske virksomheders cybersikkerhed og derigennem deres konkurrenceevne. Industriens Fonds Cyberindsats’ vision er, at danske virksomheder bliver førende i at udvikle og anvende ansvarlige og sikre digitale løsninger.  

Malene Stidsen vil holde oplæg om cybersikkerhed, og hvordan styrkelse af ens virksomheds beredskabsplan og erhvervslivets parathed mod cyberangreb kan være med til at gøre det til et konkurrenceparameter for dansk erhvervsliv.

Dagens program

15.00 - 15.30: Oplæg v. Daniel Ellebæk, adjunkt i Innovation og Teknologi på Cphbusiness
15.30 - 15.50: Oplæg v. Malene Stidsen, programchef for Industriens Fonds Cybersikkerhedsprogram
15.50 - 16.30: Spørgsmål fra publikum
16.30 - 17.00: Reception med bobler og snacks
17.00: Tak for i dag