Gå direkte til indhold

Kom videre

Få hjælp og vejledning

Skriv til os, hvis du har et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her.

Logo for Årets Cphbusinessbusinesspraktik
  • Nyhed

Finalisterne til Årets Cphbusiness­praktik 2019 er fundet

De fem finalister til Årets Cphbusinesspraktik er fundet blandt 59 indstillinger fra tidligere og nuværende studerende, der har været i praktik det seneste år.

Tak til alle de studerende, som har indstillet deres praktik til Årets Cphbusinesspraktik!

I løbet af marts måned har 59 studerende indstillet deres praktikvirksomhed til Årets Cphbusinesspraktik 2019, og de indstillinger er gennem et fagpanel af praktikvejledere på Cphbusiness blevet skåret ned til de endelige fem, der nu er i finalen.

De fem finalister

De fem finalister er:

  • Alfonso Soto Antúnez, marketing management, Architectmade
  • Nadja Elisabeth Brehmer, markedsføringsøkonom, GroupM
  • Karl Emil Hjuler Kofod, serviceøkonom, An Agency
  • Caroline Fischer Larsen, finansbachelor, Söderberg & Partners
  • Asger Helby Petersen, finansøkonom, Spar Nord København

Fælles for alle praktikophold er, at praktikanten og praktikvirksomheden har været det helt rette match for hinanden, og at der i løbet af praktikken har været en klar sammenhæng mellem teori fra skolebænken til praksis i virksomheden.

- Ved dette års kåring af de fem bedste praktikforløb på Cphbusiness har vi dog også kunnet spore en yderligere tendens, nemlig at de studerende forbinder praktikken med meget mere end den ugentlige arbejdsindsats, siger Sabrina Speiermann, centerchef for Cphbusiness Studie og Karriere.

Der er nemlig flere aspekter af arbejdslivet, der er vigtige. Og det oplever man ikke mindst som praktikant, fortæller hun.

- Det sociale samvær med kollegerne, følelsen af at gøre en forskel, ikke bare fagligt, men også på det menneskelige plan, spiller en stadig større rolle for praktikanterne. Det er noget, som virksomhederne nok bør være opmærksomme på i deres fremtidige rekruttering af nye unge medarbejdere.

Vinderen af Årets Cphbusinesspraktik findes den 24. april 2019 og offentliggøres snarest derefter.

Vinderen går videre til den nationale finale, hvor vindere fra alle landets erhvervsakademier dyster om prisen Årets Erhvervsakademipraktik i Børssalen i København den 28. maj.

Mød finalisterne

I listen nedenfor kan du møde alle de fem finalister og blive klogere på hver deres praktikforløb.