Finansbachelor fra Cphbusiness vinder juryens specialpris for praktikforløb i Spar Nord

Det var finansbachelorstuderende Noah Nevado, som løb med juryens specialpris for sit praktikforløb hos Spar Nord Helsingør til uddelingen af Årets Erhvervsakademipraktik 23. maj 2024.

28. maj 2024

– Jeg føler mig meget taknemmelig over, at juryen har givet mig denne specialpris. Det var en rigtig stor oplevelse at være med her. Jeg har været igennem en lang rejse i Spar Nord og også en rejse gennem Cphbusiness. Så jeg er bare glad, ydmyg og taknemmelig, sagde Noah Nevado, da han havde modtaget prisen på hotel Scandic CPH Strandpark i København den 23. maj 2024.

Her mødtes vinderne af praktikpriserne fra Danmarks otte erhvervsakademier for at dyste om publikumsprisen, juryens specialpris og hovedprisen Årets Erhvervsakademipraktik.

Gense arrangementet her:

Dejlig anerkendelse

Prisuddelingens formål er at sætte fokus på praktikken som en central del af erhvervsakademiernes uddannelser, og det er de studerende selv, der indstiller deres praktikforløb og derigennem giver deres praktikvirksomheder et klap på skulderen.

Og fra Noah Nevados praktikvirksomhed, Spar Nord Helsingør, var der da også stor glæde over prisen.

– Jeg synes, at det er fantastisk. Det er en rigtig dejlig anerkendelse. Specielt af Noah og hans indsats og det samspil, vi har haft med hinanden. Det er vi glade for og stolte over, og jeg synes, at det var et stærkt felt, siger Lotte Østergaard, afdelingsdirektør for Privat i Spar Nord Helsingør.



Fra venstre: Ole Gram-Olesen, rektor, Cphbusiness, Noah Nevado, finansbachelorstuderende, Lotte Østergaard, afdelingsdirektør for Privat, Spar Nord Helsingør og Bo Steen Larsen, områdechef for Økonomi og Finans, Cphbusiness.

Eksempel på livslang læring

I valget af Noah Nevados praktikforløb lagde juryen vægt på, at praktikvirksomheden har været opmærksom på hans kompetencer og interesser. Og juryen lagde mærke til, at der var blevet gjort et grundigt forarbejde, inden praktikken blev indgået, fortalte Stina Vrang Elias, administrerende direktør i Tænketanken DEA, da hun uddelte prisen fra scenen i selskab med Signe Tychsen Philip, underdirektør i Dansk Industri.

Også Noah Nevados baggrund som uddannet pædagog og de kompetencer, der følger med, blev fremhævet af juryen.

– Noah står et sted i sit liv, hvor han er lidt ældre end vores gennemsnitsstuderende, og hvor han har en livssituation, der gør, at han gerne vil skifte karriere. Samtidig har han i sit oplæg fokus på, at han også bruger det, han tidligere har lært, og hans erfaring. På den måde bliver han et fint eksempel på livslang læring, siger Line Louise Hansen, uddannelsesdirektør på Cphbusiness.

Læs mere

Foruden juryens specialpris blev der uddelt publikumsprisen og hovedprisen Årets Erhvervsakademipraktik.

Publikumsprisen gik til Emma Katballe fra Erhvervsakademi Aarhus.

Læs mere på eaaa.dk her: Emma og OKNygaard vinder landsdækkende praktikpris

Årets Erhvervsakademipraktik gik til Jonas Tuborg Krøyer fra KEA – Københavns Erhvervsakademi.

Læs mere på kea.dk her: KEA-studerende vinder Danmarks bedste praktik

Læs nyhederne om Årets Cphbusinesspraktik her:

Noah og Spar Nord vinder Årets Cphbusinesspraktik 2023/2024

Mød finalisterne til Årets Cphbusinesspraktik 2023/2024